+31 (0) 85 107 0998

Ontwikkeld in Nederland

M2M-Endiannes

De M2M Endianness is een waterdichte tracker die aan machines en voertuigen kan worden bevestigd om locatie, beweging en andere gegevens te volgen. Dit helpt bij het beheer van locatie, gebruik, onderhoudsplanning en beveiliging tegen diefstal. Het kan ook helpen bij het optimaliseren van dagelijkse taken en workflows, en bij het beheer van meerdere locaties.

Beheer locaties, onderhoudsplanning en machinegebruik gemakkelijk

Houdt machines en voertuigen veilig en beveiligd tegen diefstal.

 

Optimaliseert dagelijkse taken en workflows.

 

Ontwikkeld in Nederland

Features

Voorspellend onderhoud

De M2M-Endianness kan worden gebruikt voor predictief onderhoud, zodat u op tijd onderhoud kunt plannen en uitval kunt voorkomen, wat kosten bespaart en de levensduur van uw apparatuur verlengt.

100% waterdicht

De M2M-Endiannes is IP67 gecertificeerd! Dit betekent dat de tracker volledig stof- en waterdicht is voor 30 minuten tot 1 meter diepte.

Dekking in Europa

De M2M-Endiannes maakt gebruik van 2 netwerken. Dit zijn LTE-CAT-M1 & NB-IOT. Door de combinatie van deze 2 netwerken kan de tracker zijn locatie verzenden vanuit 31 landen.

Remote diagnostics

Lees vanaf afstand af wat voor storing er is binnen een voertuig. Hierdoor kan een monteur vanaf afstand bepalen wat voor acties er ondernomen kan worden.

Geavanceerde positioneringstechnologie

Met zowel GPS- als QZSS-mogelijkheden kan het apparaat zeer nauwkeurige locatiegegevens bieden, zelfs in uitdagende omgevingen, en de geolocate-functie op basis van meerdere mobiele zendmasten is een uitstekende back-upoptie voor het geval GPS-signalen zwak zijn of niet beschikbaar zijn.

Garantie

De M2M-Endiannes heeft een garantie op de gehele looptijd van het abonnement. Zo ben je altijd verzekerd van een tracker voor jouw waardevolle voertuig. Indien de tracker open wordt gemaakt, dan vervalt de garantie op de tracker.

Diefstal preventie

De M2M Endianness kan dienen als een krachtig hulpmiddel bij diefstalpreventie. Met zijn slimme bewegingsdetectie-algoritme en locatie-trackingfuncties kan de tracker waarschuwen wanneer een machine of voertuig ongeautoriseerd wordt verplaatst

Milieu-impact

Door het gebruik van de M2M-Endianness kunt u uw milieu-impact verminderen door uw machines en voertuigen efficiënter te gebruiken, minder brandstof te verbruiken en minder onderhoud te plegen, wat resulteert in minder afval en lagere kosten.